Joan Ribó: «No hem estat capaços de sobreposar-nos a les tendències que ens han imposition des de Madrid»

0
98

Informen Àngels Oltra i Laura Gil

Joan Ribó ha ixit fa mitja hora de la seu de Compromís acompanyat i recolzat pel seu equip. Amb les cares desencaixades, un escenari molt diferent a la celebració de fa fa quatre i huit anys. Ribó ha reconegut la derrota a falta del 10% d’escrutini i també ha felicitat Mª José Català, candidata del Partit Popular i futura alcaldesa de Valencia.

Ribó ha aprofitat l’ocasió per destacar que ell sí estarà present en el traspàs del bastó de comandament, un gest oposat a la rebuda que els va donar Rita Barberà i ha declarat que estàn orgullosos de diferenciar-se de la forma de governar d’altres forces. El ja antic alcalde, també ha assenyalat que el factor decissiu que els ha fet perdre l’alcaldia de València ha sigut que no han pogut sobreposar-se als discursos de Madrid: «seguirem defensant els nostres plantejaments polítics des de l’oposició», reivindica.

El polític s’ha acomiadat de l’ajuntament i ha fet les últimes declaracions del que serà el seu cicle polític com alcalde. «Açò és com les carreras de relleus. Vam començar amb 3 regidors, després en vam ser 9. Tornarem a començar!», conclou ara sí amb notable emoció i aplaudiment dels seus companys de partit.

Fa escassos minuts ens hem apropat al ja antic alcalde de València. Amb la motixlla ja preparada per anar-se’n i comentant la seua situació amb els companys de partit; Ribó no ha volgut afegir més al ja dit en la seua intervenció quan se coneixia que perdia l’alcaldia després de vuit anys al front de l’ajuntament de València.

Moltes abraçades e inclús plors entre els militants de Compromís, la pèrdua de l’alcaldia ha sigut rebuda amb tristesa però com deia Ribó això serveix per a enfortir-se y continuar lluitant des de l’oposició fent política compromesa amb la ciutadania.

Maria Jose Català, la futura alcaldesa de Valencia es troba en estos moments declarant des de la seu del PP, un discurs amb marcada força identitària fent la promesa de tornar a der de valencia una ciutat gran per a sentir-mos orgullosos.