• Les alumnes Lourdes Cecília Vañó, de Veterinària, i Elena Roche Miñana, de Publicitat, guanyadores d’aquesta edició

Dimarts, 23 d’abril de 2013.- La Universitat  CEU Cardenal Herrera ha fallat la segona edició  dels Premis d’Escriptura en Valencià “Conta curiositats de la teua carrera”. La vicerectora de l’Alumnat i Extensió  Universitària, María José González, ha sigut l’encarregada del lliurament  a les alumnes guanyadores d’aquesta edició, que ha comptat amb la col·laboració de l’Acadèmia  Valenciana de la Llengua (AVL), com a fruit del seu recent conveni  amb la CEU-UCH.

El primer premi, dotat amb 100 euros, s’ha entregat a l’alumna de 4t Grau de Veterinària Lourdes Cecília Vañó Sempere,  pel  seu  treball “I tu què estudies?”.

El segon premi, de 50 euros, patrocinat per la llibreria Railowsky, s’ha concedit  a l’estudiant de 1r Grau de Publicitat Elena Roche Miñana, pel seu relat “L’etapa universitària”.

Les guanyadores han rebut al mateix temps un lot de llibres publicats per la AVL.

Les obres premiades van ser seleccionades per un jurat format per la vicerectora, María José Gonzàlez i els professors Vicent Garcia Perales del Departament d’Humanitats; Fernando Serrano del Departament de Ciències de l’Educació;  María Dolores Sanchis del Departament de Producció  Animal, Sanitat Animal i Ciència i Tecnologia dels Aliments; i d’Àngels Álvarez del Departament de Comunicació Audiovisual, Publicitat i Tecnologies de la Informació.

Els textos guanyadors es podran llegir en els blogs de Veterinària i Publicitat de la Universitat CEU-Cardenal Herrera, tal com preveien les bases del concurs.

Artículo anteriorLos epigramas del profesor Miguel Catalán, incluidos en la antología del pensamiento breve español “Pensar por lo breve. Aforística española de entresiglos”
Artículo siguienteLa CEU-UCH y el Oceanogràfic colaborarán en un estudio con delfines y tortugas marinas