Ximo Puig: «Mai hem de deixar de votar»

0
1066

Informa: Redacción / Imagen: Gabinete presidencia

El presidente de la Generalitat, Ximo Puig, ha ejercido su derecho a voto a primera hora de la mañana en el colegio electoral de Morella donde además ha hecho una llamada a la participación en este jornada electoral.

En este sentido el presidente valenciano ha manifestado: «Hui, més que mai, hem de votar. Hem de votar per mirar cap endavant, per no tornar enrere, per a consolidar els drets de la ciutadania, per millorar el nostre Estat de Benestar, per aprofundir en l’Estat de les autonomies, i per garantir que la llibertat i la igualtat siguen les referències per a sempre d’esta societat», ha señalado.

Ximo Puig ha añadido en su breve intervención ante los medios allí congregados que el voto «és el que ha fet avançar a la societat, el que ens va treure de la involució i ens va portar la democràcia», y ha destacado al respecto: «mai hem de deixar de votar».